top of page

Forma distanční výuky

Distanční výuka bude probíhat ve formě online zadání, která budu postupně zveřejňovat do karty Tvorba v den klasické výuky Vaší skupiny. Průběh zadání bude obdobný jako u předchozích příspěvků našich prezenčních hodin, jen bude zadáno písemně. Tudíž bude na rodičích, aby ho dětem přečetli a případně ukázali přiložené inspirační obrázky.


Splněná zadání mi primárně zasílejte na můj WhatApp (+420 739 297 679) ve formě fotodokumentace, nebo na e-mail (svehlova@zusteplice.cz). Určitě stačí hotové obrázky fotit mobilem při denním světle. Pro osobní spojení mi můžete telefonovat v časech Vaší výuky.


K hotovým pracem se budu stručně vyjadřovat právě na WhatsAppu či e-mailu.


Co dělat když nemám potřebný materiál na splnění úkolu?

Zadání budou koncipována tak, aby šla splnit i v domácích nevýtvarných podmínkách. Formát papíru bude na Vašich možnostech. Pokud by se stalo, že nebudete vlastnit něco ze zadaného materiálu, určitě uvítám jakékoliv nahrazení. Kreativitě se meze nekladou. :-)


Kdy poslat hotové práce?

Obrázky lze tvořit v průběhu celého týdne. Jejich zaslání budu čekat vždy do neděle večer. Následně vyfocené obrázky nasdílím sem, aby se mohli inspirovat také ostatní.


PLNĚNÍ ZADÁNÍ NENÍ POVINNÉ!

Určitě nemusíte plnit všechna zadání. Toto berte prosím jako inspiraci, co s dětmi doma dělat a jak jejich kreativitu rozvíjet.

Budu ráda, když nahlédnete na další blogy kolegyň VO. Odkazy přikládám dolů, ale k nalezení budou stále na mé úvodní straně webu.



Aktuální informace k situaci jsou a budou vždy na webu školy.


Těším se na spolupráci a na osobní setkání opět ve škole. Mějte krásné dny!

39 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Uzavření ZUŠ Teplice

Základní umělecké školy jsou od 5. října uzavřeny. Chápeme nutnost opatření a uděláme vše pro to, abychom mohli být se žáky alespoň distanční formou. Věříme však, že bychom dokázali vyučovat bez rizik

bottom of page