top of page

PEV online (18.11.): VÁNOČNÍ OMALOVÁNKY

Aktualizováno: 25. 11. 2020

Vybarvujete rádi omalovánky? Určitě je dobře znáte, protože vám je rodiče kupují. Existují nejrůznější žánry omalovánkových knih. Jsou to třeba knížky s názvy domeček, příroda, město, zvířátka, škola a další. Divili byste se, ale vytváří se také omalovánky pro dospělé, kteří se vybarvováním také rádi zabaví.


Dnes mám pro vás připravené autorské omalovánky! Kreslila je moje kamarádka Lina, která se živí ilustrací. Pro děti i dospělé vytvořila tři vánoční omalovánky, kterými se můžete doma zabavit.


Dají se vytisknout na černobílé tiskárně doma na kancelářský papír A4. Kdo by doma neměl tiskárnu, je možnost, že vám omalovánky vytisknu já a po domluvě s rodiči, vám papíry doručím třeba domů do schránky. :-)


omalovánky
.pdf
Stáhnout PDF • 3.36MB

ÚKOL: vytisknětě si 1 ze tří omalovánek (nebo klidně všechny) a vybarvěte je podle svého. Žádné políčko nesmí zůstat bílé. Buďte pečliví a snažte se nepřetahovat okrajovou linku.


MATERIÁLY: pastelky, fixy, voskovky, vodovky.. cokoliv, co máte doma a chcete použít.



Kdo by měl doma skener, klidně mi rodiče mohou poslat hotové omalovánky naskenované. Jinak si vystačíme s fotkou z mobilu, jak jsme zvyklí. Moc se těším v neděli 22. 11. 2020 na vaše hotové práce. Lina následně nejpovedenější obrázky do Vánoc zveřejní na svém Instagramu.

Zůčastnit se může také pondělní skupina PVV.


Mějte krásný pozdimní čas!




Anežka


Eliška


Tada


Terezka

62 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page